Как работим

Поръчката и изработването на дограма при нас протичат по следния начин:

Оглед и взимане на размери

Предпоставка за всяка оферта и поръчка е огледът на място от наш специалист и взимането на размери.* Ние извършваме безплатен оглед и консултация на посочен от Вас адрес след предварителна уговорка. Можете да заявите оглед по телефона, онлайн или на място в нашия офис. Нашите специалисти ще отделят нужното време, за да Ви помогнат и консултират. При огледа на място се снемат и точни размери за дограмата, уточнява се вида на изпълнение, отваряемостите и т.н., което спомага за изготвянето на една прецизна оферта.

Изготвяне на оферта

След взимането на размери следва да се изберат профилната система и стъклопакета, както и да се уточнят всички подробности по изпълнението на дограмата. На базата на тази информация ние ще изготвим за Вас специална оферта*, отнасяща се конкретно за изпълнението на Вашата поръчка. Офертата Ви дава възможност да се запознаете детайлно, посредством скица-чертеж с вида на прозореца, профилната система, обков, стъклопакет и всички допълнителни компоненти, както и цената на така модулираната дограма. В офертата ще намерите и информация за времето за изпълнение, заплащането и монтажа. Веднъж изготвена офертата е валидна 30 дни.

* Изготвянето на оферта е възможно и само по размери на клиента. Размерите могат да се дадат по телефона 0896736595 , e-mail: energyplast@abv.bg или на място в офиса.

Договор за изработка

При одобрение на офертата следва изготвянето на договор за изработка, доставка и монтаж на дограмата. Договорът съдържа всички детайли по Вашата поръчка

Изпълнение

Стандартният срок за изпълнение на поръчки е 7-10 работни дни. Той може да варира взависимост от обема на поръчката или налични допълнителни уговорки. При въпроси по офертата нашите специалисти ще са винаги насреща и ще Ви дадат информация за статуса на Вашата поръчка.

Свържете се с нас! 0896736595